ZELDENRUST MARKETING
BLOG

Lees blog

Zeldenrust Business Events

Hierbij willen wij u graag voorstellen aan zusterbedrijf Zeldenrust Business Events; onlangs opgericht vanuit de behoefte naar het organiseren van zakelijke evenementen, zodat bedrijven zichzelf beter op de kaart kunnen zetten. Om naamsbekendheid te verhogen, te profileren in de markt, omzet te realiseren etc. blijft een juiste vorm van online marketing cruciaal. Bewezen is dat een business event op locatie, in combinatie met marketing, bijdraagt aan het realiseren van deze doelstellingen.

Het succes zelf ervaren? Laat een nieuwjaarsborrel, thema event, relatiedag of ander evenement door Zeldenrust Business Events voor u organiseren. Informeer naar de tarieven via info@zeldenrustbusinessevents.nl.

Zeldenrust Marketing organiseerde zeer succesvolle business avond voor goede doel

Dinsdag 24 november jongstleden organiseerde Zeldenrust Marketing samen met drie andere Tielse ondernemers, Max van Blijdesteijn, Remco Klein Ovink en Geert Luth, een business avond bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Doel van deze avond was o.a. sponsoren werven voor de Scan Covery Tial (team 52) waar het goede doel Spieren voor Spieren aan is gekoppeld. Met een opkomst van circa 250 personen en een erg hoge opbrengst voor het goede doel is het event zeer succesvol te noemen. Het exacte bedrag wordt in de week voor Kerst bekend gemaakt, waarna tevens de cheque wordt overhandigd aan Spieren voor Spieren.
Lees meer

Hoofdsponsor ScanCoveryTrial Team 52

Zeldenrust Marketing is hoofdsponsor van één van de deelnemende teams aan de ScanCoveryTrial 2016. Dit is een autosportevenement in Scandinavië waarbij diverse teams in 8 dagen tijd ruim 6.500 kilometer afleggen onder barre omstandigheden. Wij steunen Team 52, dat wordt gevormd door Betuwse ondernemers Remco Klein Ovink en Geert Luth. Naast dit geweldige avontuur, rijden zij voor het goede doel Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

Lees meer

Bloggen op LinkedIn

De blogfunctie van LinkedIn wordt steeds populairder. Inmiddels bloggen meer dan 1 miljoen mensen op LinkedIn. Op LinkedIn kunt u heel gemakkelijk bloggen. Geen domeinnaam registeren, geen blog bijhouden in bijvoorbeeld WordPress, maar gewoon teksten publiceren, links toevoegen, passende afbeeldingen uploaden of video en andere media toevoegen. Het is zelfs mogelijk om statistieken te bekijken, zodat u het effect van het bloggen kunt meten. Maakt u al actief gebruik van de blogfunctie van LinkedIn?
Lees meer

Hoe kom ik aan nieuwsbriefabonnees?

U wilt maandelijks een digitale nieuwsbrief versturen, maar hoe komt u aan nieuwsbriefabonnees? Bij iedereen komt deze uitdaging bekend voor, zeker als u uw onderneming net bent gestart en er nog geen klantenbestand beschikbaar is. In dit artikel leest u hoe u klanten en bezoekers op uw website op een slimme manier kunt uitnodigen voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Webshop starten? Straal vertrouwen uit!

Bezoekers van uw webshop worden steeds terughoudender. Ze delen niet zomaar gegevens met de eerste de beste webwinkel en stellen het al helemaal niet op prijs om een product vooraf te betalen. Wordt het product wel op tijd geleverd? Is het wel origineel? Daarom is het belangrijk dat uw webshop vertrouwen uitstraalt. In dit blogartikel geven wij enkele tips om dit vertrouwen te creëren.
Lees meer

Meer conversie uit webshops?

U heeft een webshop, maar de online verkopen vallen tegen? De bezoekersaantallen stijgen, maar u had meer omzet verwacht? Uw bezoeker stopt het product niet meteen in het winkelmandje om vervolgens direct af te rekenen. Iets weerhoudt de bezoeker om overstag te gaan. Waar ligt dit aan? Hoe kunt u conversies uit webshops halen? Zeldenrust Marketing geeft u graag enkele tips.

Lees meer

Vacature: allround marketeer M/V parttime, 16 uur per week

Heb jij als marketeer allround ervaring en ben jij ondernemend, commercieel en resultaatgericht? Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO, SEA, social media en andere vormen van online marketing? Ben je een kei in het analyseren en optimaliseren van marketing campagnes?

Dan willen wij graag kennismaken met jou!

Algemeen
Zeldenrust Marketing is een full service online marketingbureau dat bedrijven meetbaar online succesvol maakt. Wij helpen bedrijven met het realiseren van online marketingdoelen, van analyse tot advies en uitvoering. Zeldenrust Marketing is gespecialiseerd in SEO, SEA, Social Media, email marketing, content creatie en conversie optimalisatie.

Jouw profiel
·       Min. afgeronde HBO opleiding, richting van marketing, communicatie en/of journalistiek
·       Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
·       Taalkundig creatief, ervaring met het schrijven van wervende teksten voor web en print
·       Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) merken / producten
·       Aantoonbare DTP ervaring: Photoshop, Indesign, Illustrator
·       Ervaring met fotografie en het bewerken van beeld
·       Minimaal 1-3 jaar ervaring met online marketing
·       Analytisch denkniveau
·       Grote mate van zelfstandigheid
·       Proactieve werkhouding, initiatiefrijk
·       In bezit van rijbewijs B
·       Per direct beschikbaar

Jouw werkzaamheden
·       Schrijven van wervende content voor print en web: blog, brochure, social media
·       Ontwerpen van brochures, huisstijl, advertenties in Photoshop, Indesign
·       Optimaliseren van marketing campagnes
·       Bedenken en uitvoeren van campagnes voor nieuwe merken / producten

Wat bieden wij
·       Prettige en moderne werkomgeving
·       Enthousiast en informeel team, collegiale sfeer
·       De mogelijkheid mee te groeien, zowel professioneel als persoonlijk
·       Aansprekende arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail je motivatie en CV naar Annette Zeldenrust: annette@zeldenrustmarketing.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoekadres:
De Elzenhof 11 | 4191 PA Geldermalsen | 2e verdieping Plan Effect Systeemwanden

Uw online marketing uitbesteden?

Als ondernemer of marketing manager wilt u zoveel mogelijk relevante bezoekers op uw website hebben en dit uiteraard tegen een zo hoog mogelijk rendement. Meer bezoekers krijgen is één doel, maar uiteindelijk willen we meer conversie bereiken. Is er een verbetering mogelijk in het resultaat? Dan is het wellicht goed om uw online marketing uit te besteden.

Lees meer

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.