Who we are
How we work
Collaboration
Who we are

Online Marketing
met lef

Wij zijn Zeldenrust Marketing. Hippe en ondernemende online marketing experts. Marketing met lef. Gedurfd en opvallend om jouw doelgroep te bereiken. Durf jij het aan?

How we work

Gratis Marketing
Quickscan

Wij knallen, zijn flexibel en werken exclusief voor jou. Niet lang wachten, maar vandaag nog om tafel om jouw online prestaties en de juiste marketingstrategie te bespreken.

Benieuwd hoe jouw bedrijf online scoort? Kies voor de gratis Marketing Quickscan.

Collaboration

Strong Together

Samen maak je het! Zeldenrust Marketing werkt samen met 2C Marketing. Door beide marketing expertises te bundelen kunnen we jou nog sneller en beter van dienst zijn.

Met mijn beste vriendin en compagnon Cindy Krepel bieden wij een totaal marketingpakket en zijn wij een perfect marketing duo.

#experts

Marketing Team

#skills

Our Benefits

Zeldenrust Marketing helpt bedrijven met het realiseren van online marketingdoelen, van analyse tot advies en uitvoering. Wij zien marketing als een investering om een positieve return on investment te behalen en niet als een kostenpost. Wij bouwen aan duurzame relaties. Met klanten, maar ook met partners waarmee wij onze expertise kunnen delen en waar wij van kunnen leren. Plezier en resultaat in ons werk staat voorop.

Flexibel
100%
Jong & Ondernemend
100%
Passievol
100%
#references

Our Clients say

In korte tijd is ons bereik op Social Media verdubbeld en krijgen we waardevolle leads via Instagram en LinkedIn!
Marcel van der Ziel, directeur Plan Effect