Nederland bevindt zich in een “nieuwe fase”. Een reeks coronamaatregelen wordt versoepeld. Tot 1 september blijft thuiswerken de regel. Bedrijven bereiden zich voor op de 1,5-meter samenleving. Is jouw bedrijf klaar om straks verder te gaan in de nieuwe “anderhalvemetersamenleving”? Benut nu jouw kans om je hier verder op voor te bereiden en maak gebruik van onze “Six Feet Marketingoplossingen”. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Wij geven je 3 marketingtips!

 • Verkopen via een webshop

  Verwacht wordt dat door de coronacrisis de e-commerce groeit met 50 procent. Het is des te meer van belang om je webshop goed op orde te hebben. Of als je nog geen webshop hebt, vandaag nog een gratis demo webshop aan te vragen, zodat je ook online kunt gaan verkopen. Wij bieden 3 te gekke webshop deals!

 • Adverteren op social media

  Nu we door de coronacrisis meer tijd thuis doorbrengen, wordt social media ook vaker gebruikt. Meer mensen zijn online actief, waardoor dit voor jou kansen biedt. Zeker in combinatie met verschoven marketingbudgetten. Wellicht had je aankomende zomer een golfdag voor relaties gepland of een evenement voor de lancering van jouw nieuwe product? Vooralsnog zullen dergelijke activiteiten helaas geen doorgang vinden. Het is tijd om jouw marketingplan te herzien en slimme online keuzes te maken.

  Een alternatief om jouw doelgroep goed te blijven bereiken, is social advertising. Het is een goede manier om je naamsbekendheid op peil te houden, leads en omzet te genereren. Social advertising, bijvoorbeeld via Instagram, is met name effectief in het stimuleren van betrokkenheid en conversies, omdat sociale mediaplatforms een schat aan zeer specifieke en bruikbare gebruikersgegevens bieden. Wij kunnen opvallende, passende designs voor jouw bedrijf op social media creëren!

“Het is tijd om jouw marketingplan te herzien en slimme online keuzes te maken.”

 • 1,5 meter afstand signing

  Een brief of bordje bij de ingang van jouw kantoor of winkel met de tekst “Houd 1,5 meter afstand” is duidelijk en een goede tijdelijke oplossing, maar natuurlijk niet voor de lange termijn. Het oog wil immers ook wat. Wij ontwerpen diverse Point of Sale (POS) materialen die perfect matchen met jouw huisstijl en bijdragen aan een veilige werk- of winkelomgeving.

  Zo kun je denken aan 1,5 meter afstand vloerstickers die de looproute aangeven of room dividers voorzien van een strak aluminium kader uitgevoerd in glas of mooie akoestische stoffen die extra bescherming bieden tussen consumenten, winkelmedewerkers of collega’s. Uiteraard geheel in de stijl van jouw bedrijf!

Wij staan graag voor jou klaar. Heb je interesse in onze “Six Feet” Marketingoplossingen”? Neem contact met ons op, zodat we samen op een veilige manier jouw klanten kunnen bereiken.

Start today!