Onze schermtijden zijn hoger, we kijken momenteel veel op de telefoon of tablet. De social media apps stijgen er bovenuit. Tijdens de coronacrisis is social media in populariteit toegenomen. Niet alleen privé, maar zeker ook op zakelijk vlak. We zien ondernemers die hun sociale kanalen, zoals Instagram, Linkedin en YouTube goed inzetten, maar een groot deel worstelt nog steeds met het zakelijk succesvol inzetten ervan. Hoe informeer je jouw bestaande klant? Hoe benader je een nieuwe doelgroep? Of hoe val je op tussen alle andere bedrijven?

Een ding is zeker: een crisis brengt creativiteit met zich mee waarbij we alle kansen aangrijpen om de klant tevreden te houden en om sales te blijven genereren. Wist je dat jouw social media hier een belangrijke rol in heeft? Juist nu, in tijden van de coronacrisis, is investeren in jouw social media activiteiten belangrijk!

“Juist nu, in tijden van de coronacrisis, is investeren in jouw social media activiteiten belangrijk!”

Via social media wordt er een band gecreëerd tussen jouw bedrijf en jouw doelgroep. Je bouwt aan een netwerk, waarbij persoonlijkheid de sleutel tot succes is voor het krijgen van nieuwe fans. Met jouw doelgroep ontstaat interactie op de content die jij deelt. Goede content is essentieel om jouw fans te behouden. Maar hoe ga je te werk?

Voor sommige bedrijven kan het lastig zijn om een social media strategie te bepalen en goede content te bedenken. Het vergt immers de nodige tijd en expertise. Herken jij jezelf hierin?

Heb je geen tijd, onvoldoende capaciteit of weinig kennis om jouw social media kanalen goed in te richten en bij te houden? Of ben je nog helemaal niet actief op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest? Kies dan voor het uitbesteden van social media aan Zeldenrust Marketing. Onze marketing experts ontwikkelen een effectieve social media strategie voor jouw bedrijf, zodat we onderbouwd te werk gaan om jouw doelen te bereiken.

Op basis van jouw social media strategie maken we professionele en creatieve content. Denk hierbij aan opvallende stories op Instagram, inspirerende posts, advertenties die aansporen tot actie of persoonlijke vlogs op YouTube. We zorgen ook dat jij meer volgers krijgt en er snel wordt gereageerd op jouw berichten. Hierdoor kun jij je volledig richten op de sales van jouw bedrijf. Zeldenrust Marketing werkt indien gewenst ook met social media abonnementen. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag per maand volledig wordt ontzorgd en de social media over laat aan ons. Wij staan 24/7 klaar voor jouw social media!

Wil jij ook uitblinken op social media en juist nu tijdens de coronacrisis het verschil maken? Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via één van onze social media kanalen.

Let’s connect!