Deze dagen is iedereen bezig met 1,5 meter afstand houden, handen wassen, online fitnesslessen en thuiswerken. En wordt er door veel bedrijven ingespeeld op de situatie. Maar wat is de rol van online marketing hierin?

Het mag duidelijk zijn dat het coronavirus een grote impact heeft op iedereen, zowel privé als zakelijk. Iedereen werkt waar mogelijk zoveel mogelijk thuis en volgt de maatregelen van het RIVM op. Ineens zijn we allemaal afhankelijk van de grote online wereld. Het belang van online marketing en online communiceren is nog groter geworden.

Online communicatiemiddelen worden ingezet om zowel intern als extern te blijven communiceren. Online marketing wordt nog belangrijker, omdat je de business wilt blijven voortzetten. Kan dit niet meer fysiek, dan biedt een juiste online marketingmix de oplossing. Welke online strategie kun je het beste hanteren? Hoe ga je dit online uitvoeren? Onze marketing experts helpen jou graag bij het succesvol inzetten van de juiste online tools.

“Ineens zijn we allemaal afhankelijk van de grote online wereld. Het belang van online marketing en online communiceren is nog groter geworden. ”

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? In deze blog inspireren wij jou graag door enkele voorbeelden en ideeën te benoemen.

  • Verkopen via een webshop

    Omdat steeds meer winkels hun deuren sluiten vanwege het coronavirus is een webshop dé oplossing om te blijven verkopen. Via een webshop kan de retailer de klant blijven bedienen en hierdoor tevreden en loyaal houden. Wij maken webshops die opvallen, gebruiksvriendelijk zijn én verkopen. Zeldenrust Marketing kan jouw webshop binnen 10 dagen realiseren. Wil je eerst starten met jouw bestsellers en de webwinkel later uitbreiden? Ook dat is geen probleem. Wij zijn flexibel en denken met je mee! Heb je onze webshop deals al gezien?

  • Virtuele communicatie via YouTube

    YouTube is een populair online platform dat ingezet kan worden om in contact te blijven met klanten. Zo kunnen er tutorials en online trainingen via YouTube worden gedeeld. Zeldenrust Marketing kan jou ontzorgen bij het optimaal inrichten van een YouTube-kanaal en het verder promoten van de video’s. Denk hierbij aan het integreren van video’s op de website of het delen van een tutorial of training via een opvallende nieuwsbrief. Mocht je liever niet voor de camera staan, dan zijn wij ook inzetbaar voor het maken van inspirerende en creatieve vlogs! Virtuele communicatie is vandaag de dag dé key tot succes.

  • Acties delen via een nieuwsbrief of social media

    De afgelopen weken zien we bijna dagelijks “Corona-acties” op social media of per e-mail voorbij komen. Ondernemers spelen in op de situatie en grijpen waar mogelijk toch hun kans om de concurrent voor te zijn. Worstel jij ook met het optuigen van een actie voor jouw klanten? Wij kunnen dit voor jou vertalen naar een opvallende nieuwsbrief campagne. Is voor jouw doelgroep social media het beste kanaal? Laat ons jouw ideeën uitwerken en social media campagnes opzetten.

Tegen welke online vraagstukken loop jij aan? Onze online marketing experts staan graag voor jou klaar. Samen staan we sterk en bouwen we aan online succes. Zeldenrust Marketig is hierbij jouw allround marketing partner bij uitstek.