NIEUWE WEBSHOP OPZETTEN?

 

Zeldenrust Marketing is gecertificeerd partner van SEOshop. Wij kunnen u van A tot Z helpen bij het maken van een professionele webshop in SEOshop.
Bronze Partner01_LogoFullColorWAAROM SEOSHOP?
SEOshop is een geweldig platform voor iedere webwinkelier met een groeiambitie. Dankzij de verschillende designs is iedere webshop aan de voorzijde uniek, terwijl het systeem aan de achterkant erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is opgebouwd. Diverse apps zorgen ervoor dat de webshop uitstekend kan worden gekoppeld met nieuwe functies. Hierdoor beschikt de webshop altijd over de nieuwste functionaliteiten! Doordat SEOshop het technisch onderhoud, maandelijkse updates en de hosting verricht, kan de webwinkelier zich samen met de marketeer volledig focussen op de verkoop en de marketing van het product. Bij SEOshop betaalt u per maand, waardoor u de website niet hoeft voor te financieren. SEOshopt telt inmiddels ruim 8.500 klanten in heel Europa. Bent u de volgende? Laat het ons weten!

DESIGN & PRODUCTFOTOGRAFIE
Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij een nieuwe huisstijl voor u ontwikkelen, welke wij implementeren in het gekozen webdesign. Ook bent u voor professionele productfotografie bij ons aan het juiste adres. Niets is zo belangrijk als goede productfoto’s!

VINDBAAR IN ZOEKMACHINES
Zeldenrust Marketing kan tevens de zoekmachine optimalisatie (SEO) verzorgen, zodat uw webwinkel beter wordt gevonden. Door de inzet van onze online marketing diensten zal de positie van uw website in Google hoger worden en krijgt u meer bezoekers die resulteren in conversies.

REFERENTIES
www.roseuitsainttropez.nl
www.pompzuigershop.nl
www.betuwsbuitenspeelgoed.nl
www.tophoutenspeelgoed.nl

CONTACT
Neem voor meer informatie of een offerte op maat vrijblijvend contact met ons op via info@zeldenrustmarketing.nl.

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.