28 december 2014 Annette Zeldenrust

Wat zijn uw goede voornemens?

Over een paar dagen gaan we weer knallend het nieuwe jaar in. Bijna iedereen in Nederland heeft goede voornemens. 80% stelt doelen voor het komende jaar. Stoppen met roken en afvallen zijn de meest voorkomende voornemens. Ook zakelijke voornemens worden gemaakt voor het nieuwe jaar.

Marketingplannen zijn vaak in het najaar opgesteld met daarin duidelijke marketingdoelstellingen en effectieve marketingstrategieën. Allemaal zakelijke goede voornemens voor het nieuwe jaar. Meer bezoekers op de website, bereiken van de juiste doelgroep, naamsbekendheid vergroten of een hoog conversieratio realiseren. Uiteindelijk hebben we maar één doel: omzet en winst behalen. Dit kan door een verantwoorde inzet van online marketing. Door toepassing van het Zeldenrust Model helpen wij u graag bij het realiseren van uw zakelijke goede voornemens.

Kunt u op de valreep van dit jaar nog strategisch marketingadvies gebruiken? Ik nodig u graag uit voor een warme kop koffie tijdens deze koude dagen. Mail even voor het maken van een afspraak: annette@zeldenrustmarketing.nl

Zeldenrust Marketing wenst u een gezond, gelukkig en online succesvol nieuw jaar!

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.