22 oktober 2014 Annette Zeldenrust

Responsive website: geen optie, maar vanzelfsprekend

Onlangs hebben wij een nieuwe website opgeleverd voor hoveniersbedrijf Marcel van der Koppel. Zowel het design als de bouw van de website lag in handen van Zeldenrust Marketing.

De nieuwe website van Marcel van der Koppel is responsive, waardoor deze zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van een laptop, tablet of smartphone. Hierdoor is geen aparte, mobiele website meer benodigd en dient er slechts één website voor alle apparaten te onderhouden worden.

Meer voordelen van een responsive webdesign?

  • Bij een responsive website wordt automatisch een “touch vriendelijk” menu weergegeven op mobiele apparaten.De website wordt altijd optimaal gepresenteerd, ongeacht het apparaat waarop de website wordt bekeken.
  • Door een responsive website verschijnt u hoger in Google dan wanneer u een mobiele website gebruikt. Google beschouwt een mobiele website als duplicate content en dit heeft een negatieve invloed op de page ranking in zoekmachines.
  • Een responsive website biedt bezoekers op alle apparaten dezelfde content aan, waardoor u consistent kunt zijn in het delen van informatie.
  • Bezoekers krijgen een betere ervaring bij een responsive website, waardoor zij beter gaan converteren.

Gezien de explosieve groei van mobiel internetgebruik is een responsive website of webshop bij Zeldenrust Marketing vanzelfsprekend. Onze verschillende webpakketten bieden dit standaard aan, waardoor u niet extra hoeft te betalen voor deze optie.

Overweegt u een compleet nieuwe website of een restyling van uw huidige website? Zeldenrust Marketing bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Tagged:

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.