Lees meer over onze aanpak per project door op één van onderstaande beelden te klikken.

de Groene tuinen

de Groene tuinen

Woongebied de Groene tuinen in Driebergen-Rijsenburg is een project van Jansen de Jong Projectontwikkeling. Het woongebied bestaat uit verschillende woningtypes, waaronder appartementen en twintig vrije kavels. Voor project de Groene tuinen is zowel gebiedspromotie als kavelpromotie van belang. Google AdWords en Social Media Marketing zijn ingezet om deze promotie te realiseren. Het beheer van beide online marketing kanalen ligt in handen van Zeldenrust Marketing. Naast het betaald adverteren in Google, wordt gebruik gemaakt van betaalde Facebook advertenties. Ook is SEO een belangrijke activiteit voor de Groene tuinen. De website is geoptimaliseerd met onder andere passende pagina titels en meta beschrijvingen.

www.degroenetuinen.nl

Huidziekenhuis Dermicis

Huidziekenhuis Dermicis

Voor Huidziekenhuis Dermicis wordt Google AdWords ingezet om doeltreffende bezoekers op de website te krijgen. Het uiteindelijke doel is conversie realiseren en hier heeft SEA een belangrijke invloed op. Zeldenrust Marketing heeft de AdWords campagnes opgezet en deze worden continu door ons geoptimaliseerd. Hiertoe behoort onder andere het verbeteren van de kwaliteitsscores, het verfijnen van de zoekwoorden, het bewaken van de CPC en het optimaliseren van de extensies.

Huidziekenhuis Dermicis is gespecialiseerd in alle verzekerde dermatologische behandelingen van huidziekten en spataderen.

www.huidziekenhuis-dermicis.nl

Bfort

Bfort

Plan Bfort is gelegen in Doorn en bestaat uit zeven split-level woningen die verkocht moeten worden. Het woningaanbod staat op Funda, maar daarnaast dient dit project ook op Social Media bekendheid te krijgen. De doelgroep maakt immers veel gebruik van sociale media kanalen. Zeldenrust Marketing beheert het Facebook en Twitter kanaal van Bfort. Door middel van Facebook Adverteren wordt het bereik nauwkeurig bepaald en zijn de advertenties zichtbaar in de meest relevante doelgroep voor Bfort.

www.bfort.nl

Restaurant Malsen

Restaurant Malsen

Meer gasten in het restaurant, meer online reserveringen en meer naamsbekendheid in de Betuwe. Dat zijn enkele doelstellingen van Geert van der Cruijsen, eigenaar van Restaurant Malsen uit Geldermalsen. Facebook is voor Restaurant Malsen een belangrijk medium. Veel restaurantgasten zijn actief op Facebook en door middel van “likes” en “shares” neemt de naamsbekendheid van het restaurant toe. Om de doelstellingen van eigenaar Geert te realiseren, is het van belang dat de huidige Facebook groep groter wordt. Zeldenrust Marketing is ingeschakeld om de focus te leggen op het verbeteren van de huidige Facebook Marketing. Door het uitbesteden van Facebook kan Restaurant Malsen zich volledig concentreren op andere activiteiten.

www.restaurantmalsen.nl

Bovero

Bovero

Bovero ontwikkelt, levert en installeert systeemplafonds, systeemwanden en metal-stud voor de zakelijke markt. Om klanten van Bovero op de hoogte te brengen van het laatste nieuws omtrent nieuwe producten of projecten, wordt ieder kwartaal de Bovero nieuwsbrief verstuurd. Zeldenrust Marketing ontwerpt deze digitale nieuwsbrief in Mailchimp. De concept tekst wordt door Bovero aangeleverd en wij regelen het verzenden van de mailing. Uiteraard brengen wij het effect van de nieuwsbrief in kaart.

Bent u ook op zoek naar ondersteuning bij e-mail marketing? Informeer naar de mogelijkheden bij Zeldenrust Marketing.

www.bovero.nl

Betuws Buitenspeelgoed

Betuws Buitenspeelgoed

Voor Betuws Buitenspeelgoed heeft Zeldenrust Marketing de nieuwe webshop gerealiseerd in SEOshop. Voorheen had Betuws Buitenspeelgoed een webshop in PrestaShop. Vanwege verschillende voordelen van SEOshop heeft de onderneming besloten om de webwinkel om te zetten naar dit platform. Het nieuwe design is door ons ingericht en het toevoegen van producten is in eigen beheer van de klant. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van SEOshop kan de shop door de klant makkelijk zelf up to date worden gehouden.

Na livegang van de webshop is het van belang dat de site een hoge positie krijgt in Google en deze ook houdt. Verschillende vormen van online marketing hebben hier invloed op, waaronder content marketing. Om de week verzorgt Zeldenrust Marketing nieuwe content op de website van Betuws Buitenspeelgoed. De content die we hiervoor schrijven is uiteraard afgestemd op het online zoekgedrag van de doelgroep van Betuws Buitenspeelgoed.

www.betuwsbuitenspeelgoed.nl

Pompzuigershop.nl

Pompzuigershop.nl

Voor Pompzuigershop.nl ligt de gehele online marketing in handen van Zeldenrust Marketing. Wij zijn gestart met het ontwikkelen van de huisstijl en het bepalen van de marketingstrategieën. Vervolgens is een webshop in Magento gerealiseerd, waarbij wij o.a. ook de webteksten (SEO geoptimaliseerd) hebben geschreven en de productfotografie hebben verzorgd. Om naamsbekendheid te krijgen en verkopen te realiseren wordt actief gebruik gemaakt van AdWords, email marketing, social media (o.a. Facebook adverteren) en linkbuilding. Deze doorlopende online marketingactiviteiten worden uitgevoerd door Zeldenrust Marketing.

Pompzuigershop.nl; dé online pompzuiger groothandel in Nederland en België. Bekijk de webshop op: www.pompzuigershop.nl

Rosé uit Saint-Tropez

Rosé uit Saint-Tropez

Voor Rosé uit Saint-Tropez heeft Zeldenrust Marketing de geheel nieuwe webshop in SEOshop gerealiseerd. Nadat we de huisstijl hebben ontwikkeld, is het design voor de shop naar wens ingericht en gevuld met het productaanbod. Door vervolgens verschillende apps te koppelen, beschikt de webshop altijd over de nieuwste functionaliteiten. Om vindbaar te blijven in zoekmachines versturen we periodiek een digitale nieuwsbrief naar relaties en richten we ons op het optimaliseren van de AdWords campagnes. Naamsbekendheid in de doelgroep vergroten we onder andere door te adverteren in wijn magazines en door middel van social media marketing, waarbij Facebook het meest succesvol is voor de wijnimporteur.

Rosé uit Saint-Tropez is exclusief importeur van een bijzonder assortiment topwijnen uit de regio Saint-Tropez. Bekijk deze webshop op: www.roseuitsainttropez.nl.

KDZ Express

KDZ Express

KDZ Express is dé wereldwijde express- en koeriersdienst bij uitstek. De onderneming kan pakketten en documenten binnen 24 uur in Europa bezorgen en binnen 48 uur in Azië, Afrika en Amerika.

Bekendheid in Google is van groot belang voor KDZ Express. Om direct hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen, wordt er gebruik gemaakt van Google AdWords. Het beheer van AdWords ligt in handen van Zeldenrust Marketing. Wij zorgen er maandelijks voor dat de conversiedoelen worden behaald en dat er doelgerichte bezoekers op de website komen.

Om klanten van KDZ Express te informeren over ontwikkelingen binnen de onderneming, worden zij maandelijks op de hoogte gehouden via een digitale nieuwsbrief. Wij schrijven deze content, waarbij we uiteraard rekening houden met SEO-teksten. De content verwerken wij in het e-maildesign (MailChimp) en we regelen het verzenden van de e-mail en het monitoren van de statistieken. Complete ontzorging van de klant! Kiest u ook voor het uitbesteden van AdWords en e-mail marketing?

Automotive Centrum Gelderland

Automotive Centrum Gelderland

Automotive Centrum Gelderland is een nieuw, maar herkenbaar gezicht in Tiel en omgeving. De onderneming telt vier autopartners onder één dak: Automotive Centrum Gelderland, Bandencentrum Tiel, Carfix en Auto Luth.

Naamsbekendheid verhogen is één van de belangrijke doelstellingen voor Automotive Centrum Gelderland. Om direct resultaat te krijgen en zichtbaar te worden in Google, wordt gebruik gemaakt van Google AdWords campagnes. Het beheer van deze campagnes ligt in handen van Zeldenrust Marketing. De campagnes worden continu geoptimaliseerd, waardoor SEA het beste effect heeft. Er wordt gestreefd naar het realiseren van zoveel mogelijk conversie, bijvoorbeeld een directe aankoop via de webshop of het maken van een afspraak.

Naast Search Engine Advertising heeft Zeldenrust Marketing de nieuwe brochure mogen realiseren. Wij waren vrij in zowel het ontwerp als de content. De klanten van Automotive Centrum Gelderland worden middels de brochure geïnformeerd over de mogelijkheden binnen de veelzijdige onderneming. Daarnaast worden zij maandelijks op de hoogte gehouden van leuke acties en actualiteiten middels een digitale nieuwsbrief. Zodoende heeft email marketing hierdoor ook een permanente plaats binnen Automotive Centrum Gelderland gekregen!

www.automotivecentrumgelderland.nl

SAA Architecten & Adviseurs

SAA Architecten & Adviseurs

Ook voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl kunt u bij Zeldenrust Marketing terecht. Voor SAA Architecten & Adviseurs hebben wij onder andere het nieuwe bedrijfslogo ontworpen. SAA staat voor Samenwerkende Architecten en Adviseurs. Het is een kleinschalig bureau dat door optimale samenwerking ook grote projecten kan realiseren.

De nieuwe huisstijl past perfect bij de onderneming en is ook verwerkt in de nieuwe website. De website hebben we ontworpen en gebouwd in WordPress en is uiteraard volledig responsive. Daarnaast heeft Zeldenrust Marketing de nieuwe content gecreëerd.

www.saagroep.nl

Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum

Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum

Oogziekenhuis Zonnestraal is de grootste behandelaar op het gebied van oogheelkunde met meerdere vestigingen in Nederland. Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum is hier onderdeel van. Het Lasercentrum is gespecialiseerd in ooglasertechnieken en lensimplantaties.

SEA is een belangrijke vorm van online marketing voor Oogziekenhuis Zonnestraal Lasercentrum. De AdWords campagnes zijn bij Zeldenrust Marketing in beheer en zorgen voor het efficiënt bereiken van de juiste doelgroep. Ook staat linkbuilding centraal bij het Lasercentrum. Wij zorgen ervoor dat andere websites kwalitatieve links naar het Lasercentrum plaatsen.

Zoekmachines beoordelen de populariteit van de website namelijk aan de hand van het aantal links en de kwaliteit van deze links. Hoe hoger het aantal kwalitatieve links van andere websites naar uw website, hoe populairder uw website zal worden en hoe groter de kans dat uw website hoog in de zoekmachines naar voren komt.

Wilt u meer weten over de voordelen van linkbuilding? Neem contact met ons op. 

www.lasercentrum-zonnestraal.nl

Gevelridder

Gevelridder

Gevelridder B.V. is leverancier van Arbo vriendelijke tilhulpmiddelen, zoals gevelridders, klimmaterieel en vacuümzuigers. In het najaar van 2014 heeft de onderneming een nieuwe start gemaakt.
Zeldenrust Marketing heeft Gevelridder B.V. in een volledig nieuw “marketingjasje” gestoken. Gestart is met het design van een nieuwe huisstijl. Deze huisstijl is doorgevoerd in onder andere nieuwe brochures, roll-up banners, gevelreclame, op social media en in de nieuwe website.

Zeldenrust Marketing heeft een professionele Magento webshop ontwikkeld. Daarnaast ligt het beheer van social media en het inrichten en optimaliseren van Google AdWords campagnes in handen van Zeldenrust Marketing. Wekelijks plaatsen wij ook nieuwe content op de website en versturen wij maandelijks een digitale nieuwsbrief naar klanten van Gevelridder B.V.

Door de inzet van deze online marketing activiteiten nemen de bezoekersaantallen op de website toe met als doel conversies te realiseren.

www.gevelridder.nl

SynergyPark

SynergyPark

Bij SynergyPark kunt u terecht voor het huren van een vergaderruimte, werkplek of spreekkamer. In opdracht van SynergyPark beheert Zeldenrust Marketing de social media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn. Wij creëren de social media content en plaatsen de berichten op basis van een gewenste verschijningsfrequentie. Hierdoor heeft SynergyPark geen omkijken naar de actieve social media kanalen! Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek hebben wij tevens de webteksten herschreven, waardoor deze zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

www.synergypark.nl

Inventio

Inventio

Inventio produceert maatwerk interieuroplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Wij creëren de webteksten voor Inventio en realiseren een nieuwe responsive website. Het downloaden van de digitale brochure is een belangrijk conversiedoel voor Inventio. Zeldenrust Marketing heeft tevens de digitale brochure gemaakt, zowel het design als de inhoudelijke content.

Marcel van der Koppel

Marcel van der Koppel

Hoveniersbedrijf Marcel van der Koppel is gespecialiseerd in tuin- en boomverzorging. Zeldenrust Marketing heeft de gehele nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze huisstijl vormt de basis van de nieuwe website, welke tevens door ons is ontworpen en gebouwd. Belangrijk onderdeel van deze website is het creëren van content, waarbij tevens zoekmachine optimalisatie is toegepast.


www.marcelvanderkoppel.nl

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.