KDZ Express is dé wereldwijde express- en koeriersdienst bij uitstek. De onderneming kan pakketten en documenten binnen 24 uur in Europa bezorgen en binnen 48 uur in Azië, Afrika en Amerika.

Bekendheid in Google is van groot belang voor KDZ Express. Om direct hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen, wordt er gebruik gemaakt van Google AdWords. Het beheer van AdWords ligt in handen van Zeldenrust Marketing. Wij zorgen er maandelijks voor dat de conversiedoelen worden behaald en dat er doelgerichte bezoekers op de website komen.

Om klanten van KDZ Express te informeren over ontwikkelingen binnen de onderneming, worden zij maandelijks op de hoogte gehouden via een digitale nieuwsbrief. Wij schrijven deze content, waarbij we uiteraard rekening houden met SEO-teksten. De content verwerken wij in het e-maildesign (MailChimp) en we regelen het verzenden van de e-mail en het monitoren van de statistieken. Complete ontzorging van de klant! Kiest u ook voor het uitbesteden van AdWords en e-mail marketing?

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.