Automotive Centrum Gelderland is een nieuw, maar herkenbaar gezicht in Tiel en omgeving. De onderneming telt vier autopartners onder één dak: Automotive Centrum Gelderland, Bandencentrum Tiel, Carfix en Auto Luth.

Naamsbekendheid verhogen is één van de belangrijke doelstellingen voor Automotive Centrum Gelderland. Om direct resultaat te krijgen en zichtbaar te worden in Google, wordt gebruik gemaakt van Google AdWords campagnes. Het beheer van deze campagnes ligt in handen van Zeldenrust Marketing. De campagnes worden continu geoptimaliseerd, waardoor SEA het beste effect heeft. Er wordt gestreefd naar het realiseren van zoveel mogelijk conversie, bijvoorbeeld een directe aankoop via de webshop of het maken van een afspraak.

Naast Search Engine Advertising heeft Zeldenrust Marketing de nieuwe brochure mogen realiseren. Wij waren vrij in zowel het ontwerp als de content. De klanten van Automotive Centrum Gelderland worden middels de brochure geïnformeerd over de mogelijkheden binnen de veelzijdige onderneming. Daarnaast worden zij maandelijks op de hoogte gehouden van leuke acties en actualiteiten middels een digitale nieuwsbrief. Zodoende heeft email marketing hierdoor ook een permanente plaats binnen Automotive Centrum Gelderland gekregen!

www.automotivecentrumgelderland.nl

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.