23 november 2014 Annette Zeldenrust

Meer leads met tweets

Content van klanten is king. Of u nu een nieuw product wilt promoten of een klantenbestand wilt uitbreiden, nieuwe contactgegevens zijn voor ieder bedrijf van grote waarde om business te laten groeien.

Hoe werft u nieuwe klanten via Twitter?
Wilt u Twitter effectief inzetten om klanten te werven, dan is het belangrijk dat uw Twitter bereik zich bevindt in de voor u belangrijke doelgroepen.

Doelgroep afbakening
Start daarom met een zorgvuldige afbakening van de doelgroep. Een groot bereik wordt aanbevolen, want u wilt zoveel mogelijk kwalitatieve Twitter volgers op uw account hebben.

Volgen
Ga vervolgens ook actief, via de zoekfunctie van Twitter, op zoek naar relevante Twitter accounts. Volg deze accounts en “ontvolg” Twitter accounts die u niet terug volgen. Voorkom “agressief” volggedrag!

Interactie op Twitter
Via het volgen kunt u het eerste contact leggen met uw potentiele klant. Breid dit contact verder uit en bouw een relatie op door nuttige content te delen, tips te geven, discussies aan te gaan en berichten te retweeten etc. Volgers worden hierdoor leads en een deel wordt klant.

Interactie buiten Twitter
Veel zakelijke Twitter accounts hebben contactgegevens of een link naar de website in de biografie vermeld. Opgebouwde relaties via Twitter kunt u hierdoor ook op een andere manier benaderen.

Tot slot is Twitter bovendien zeer geschikt om bezoekers naar de website te lokken.

Zeldenrust Marketing adviseert u graag nader over het werven van klanten via Twitter. Vraag een persoonlijk adviesgesprek bij ons aan door het contactformulier in te vullen.

Tagged: , ,

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.