15 februari 2015 Annette Zeldenrust

Hulp bij het genereren van content

Zoals u weet vanuit mijn vorige blogs is content van invloed op de positie van uw website in zoekmachines. Goede en steeds vernieuwende content zorgt namelijk voor een betere vindbaarheid op Internet en leidt tot conversie. Echter, content marketing heeft alleen optimaal effect wanneer u dit continu inzet. Laten we eerlijk zijn: u verlaat toch ook een website wanneer het laatste nieuwsbericht uit juli 2014 dateert?

Content is er in veel verschillende vormen. Denk aan een maandelijkse nieuwsbrief over productontwikkelingen, een korte berichtje over een opgeleverd project op Facebook, of een uitgebreide klantcasus waarbij de klant zijn ervaringen met het product beschrijft. Tot content behoren ook afbeeldingen en video’s. Geef de afbeelding een unieke alt-tekst of laat een promotie filmpje van uw product maken, welke vervolgens op YouTube wordt gedeeld.

Om u te helpen met het genereren van content, hanteren wij in de maand februari een scherp tarief voor ons CONTENT PREMIUM abonnement. Voor slechts €175,00 per maand voorzien wij u van actuele content!

Tagged:

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.