26 september 2014 Annette Zeldenrust

Doelgroep sneller bereiken en informeren door zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen wordt steeds belangrijker. Door te bloggen wordt de afstand tussen de onderneming en de doelgroep verkleind. Het geeft een persoonlijke touch. Blogartikelen worden gelezen en gedeeld, dat een positief effect heeft op de vindbaarheid van de corporate website.

Wekelijks kom ik in contact met bedrijven waar experts werkzaam zijn met veel vakinhoudelijke kennis. Deze kennis is uniek en is een goede bron voor blogartikelen. Een gemiste kans wanneer deze expertise niet online wordt gedeeld in de vorm van een blog. Door zakelijk te bloggen kunnen experts zich ook op persoonlijke titel als autoriteit in de markt ontwikkelen en profileren in de markt. Aan deze blog artikelen kunnen vervolgens de social media kanalen van de experts worden gekoppeld, zoals LinkedIn, Twitter en Google+.

De meest effectieve manier om invulling te geven aan blog marketing is door middel van een blogwebsite. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan een nieuwe website, gelieerd aan de corporate website. Daarnaast is het een optie om een nieuwe blogpagina in de huidige website structuur op te nemen.

Zeldenrust Marketing adviseert u graag nader over de inzet van blog marketing. Momenteel bloggen wij in opdracht van verschillende bedrijven. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Tagged: , ,

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.