1 maart 2015 Annette Zeldenrust

Denken als Google

Wie op zoek is naar een product of dienst, gaat in 80% van de gevallen surfen op internet. Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, is voor veel bedrijven een cruciaal onderdeel geworden van de marketingstrategie. De online vindbaarheid wordt voor steeds meer bedrijven essentieel om directe omzetgroei te realiseren, meer leads te genereren of om de naamsbekendheid op een hoog niveau te behouden. Met kwalitatief goede content gaat u in de toekomst het verschil maken!

Vindbaar zijn op internet en een hoge positie in zoekmachines. Het zijn beide veelvoorkomende marketingdoelstellingen waar ieder bedrijf mee te maken heeft. Tegenwoordig bepaalt de ranking in Google het succes van veel bedrijven. Het verschil tussen een nummer 1 en een nummer 2 ranking in Google kan maandelijks veel omzet schelen. Bedrijven investeren daarom steeds vaker in SEO. Hoog scoren in Google is immers al jaren niet meer vanzelfsprekend.

De ontwikkelingen op het gebied van SEO gaan ontzettend snel. U doet er verstandig aan om te bedenken waar Google naar toe wil en hoe mensen internet gebruiken. Denk als Google, denk als uw doelgroep. Vandaag kan men gemiddeld 1.000 keer per maand naar een bepaalde zoektermen zoeken, maar volgend kwartaal kan de gemiddelde maandelijkse zoekopdracht gehalveerd zijn. Omdat zoekgedrag kan veranderen, is het belangrijk om in zoekvragen van uw klant te blijven denken. Door de content hier op af te stemmen en onder andere de pagina titels en meta beschrijvingen te optimaliseren, zal Google dit gaan begrijpen. Denk als Google en voorzie zoekmachines van deze informatie door een juiste content strategie te hanteren.

Hulp nodig bij het produceren van kwalitatieve en relevante content die aansluit bij het zoekgedrag van uw doelgroep?

Zeldenrust Marketing adviseert u graag bij het verbeteren van uw online vindbaarheid! Neem direct contact op via info@zeldenrustmarketing.nl

Tagged: , ,

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.