1 december 2015 Annette Zeldenrust

Zeldenrust Marketing organiseerde zeer succesvolle business avond voor goede doel

Dinsdag 24 november jongstleden organiseerde Zeldenrust Marketing samen met drie andere Tielse ondernemers, Max van Blijdesteijn, Remco Klein Ovink en Geert Luth, een business avond bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Doel van deze avond was o.a. sponsoren werven voor de Scan Covery Tial (team 52) waar het goede doel Spieren voor Spieren aan is gekoppeld. Met een opkomst van circa 250 personen en een erg hoge opbrengst voor het goede doel is het event zeer succesvol te noemen. Het exacte bedrag wordt in de week voor Kerst bekend gemaakt, waarna tevens de cheque wordt overhandigd aan Spieren voor Spieren.

Deelname autosportevenement als fondsenwerving voor Spieren voor Spieren
Remco (Riverland E-Commerce) en Geert (Automotive Centrum Gelderland), nemen in januari 2016 deel aan de Scan Covery Trial. Een autosportevenement waarbij 75 teams in 8 dagen tijd kris kras door Scandinavië, met eindbestemming de Noordkaap, ruim 6.500 kilometer afleggen onder barre omstandigheden. Met als doel geld op te halen voor het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

Business avond om sponsoren te werven en te netwerken
Zeldenrust Marketing is gevraagd een event te organiseren voor het werven van sponsoren voor de Scan Covery Trial en tevens bekendheid te geven aan dit autosportevenement. In samenwerking met Blijdesteijn Mode is de avond uitgegroeid tot een succesvol en zeer goed bezocht business event, waarbij iedereen in de watten werd gelegd. Het was een informele en gezellige avond waarbij er tevens volop kansen waren om te netwerken. De vrouwen konden tussendoor onder het genot van een hapje en een drankje btw vrij shoppen in de prachtige winkel.

Veiling door Gert Jakobs
Centraal op de avond stond een veiling, waarbij de presentatie in handen lag van Gert Jakobs. Met deze veiling is er geld geworven voor Spieren voor Spieren. De hoofdsponsoren van Scan Covery Trial Team 52 hebben diverse items aangeboden, waaronder een skybox in Amsterdam Arena tijdens de Toppers voor 10 personen. De hoofdsponsoren zijn: Blijdesteijn Mode, Zeldenrust Marketing, Land Rover Terlouw, Automotive Centrum Gelderland, Pompzuigershop.nl, Cambridge, 4dB Roadshow, Plan Effect Systeemwanden, Vectus Lease, EB Personeelsdiensten en Groda AGF.

Diverse bekende Nederlanders gaven invulling aan de avond
Voor de invulling van de avond zijn er diverse bekende Nederlanders benaderd om zo de avond een bijzonder en exclusief tintje te geven. Op de avond vond een inspirerende masterlezing plaats, gepresenteerd door Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor Ondernemers. De veiling werd gepresenteerd door Tielenaar Gert Jakobs. Voormalig prof wielrenner en vaste tafelgast bij Tour du Jour. En mensen die een fles Moet & Chandon kochten tijdens de veiling mochten de fles samen met Jort Kelder openen met sabel (sabreren). Ook Macha van der Vaart was namens Spieren voor Spieren aanwezig. Zij is Nederlands hockeyster en heeft verschillende medailles op de Olympische Spelen gewonnen.

Ook interesse in een business event?
Wilt u ook een business event bij u op locatie organiseren? Neem dan contact op met Zeldenrust Marketing en vraag naar de mogelijkheden. Zeldenrust Marketing heeft creatieve en unieke ideeën, uitstekende organisatievaardigheden en een breed netwerk om uw event tot een groot succes te maken!

Tagged: ,

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.