2 januari 2015 Annette Zeldenrust

Begin het jaar goed met meer bezoekers op uw website!

Allereerst wensen wij u een gezond, gelukkig en een zeer online succesvol 2015!
Wat is er beter dan het nieuwe jaar van start gaan met meer converterende bezoekers op uw website? Iedereen wenst toch direct zichtbare resultaten na inzet van een online marketing instrument?

Als u direct en doelgericht resultaat wilt, kies dan voor zoekmachine adverteren middels Google AdWords.

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, is het tegen betaling plaatsen van advertenties in zoekmachines. Uw advertentie wordt weergegeven op Google als er gezocht wordt op één van uw zoekwoorden. Uw advertentie wordt dus alleen getoond aan potentiële klanten die op zoek zijn naar uw producten. De kans dat uw bezoeker gaat converteren is daarom veel groter. Wij starten altijd met een uitgebreide keyword analyse en richten uw AdWords campagnes hierop in. Met AdWords heeft u volledige controle over uw advertentiekosten. U bepaalt zelf uw budget en u betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt. SEA is zeer doelgericht en leidt direct tot beter zichtbaar resultaat.

Google AdWords wordt steeds complexer door meer functionaliteiten die elkaar in snel tempo opvolgen. AdWords uitbesteden aan Zeldenrust Marketing betekent dat u beginnersfouten kunt overslaan en u direct het maximale uit uw Google AdWords campagnes kunt halen. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten, optimaliseren en beheren van AdWords campagnes. Bekijk vrijblijvend onze AdWords abonnementen.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.