19 augustus 2014 Annette Zeldenrust

Automatisch inplannen van tweets

In de maanden juli en augustus boeken veel mensen een zonnige vakantie naar het buitenland. Neemt u een laptop mee om regelmatig te kunnen tweeten? In principe overbodig, want mijn eigen Twitter accounts en de accounts die ik van klanten beheer, lopen tijdens mijn afwezigheid gewoon door. Het enige wat benodigd is: vooruitkijken en een social media client, zoals HootSuite.

Wat zijn de voordelen van HootSuite?
Het basisaccount van HootSuite is een kosteloze web applicatie om verschillende social media accounts te beheren. Gericht op Twitter, is HootSuite voornamelijk bedoeld om tweets op meerdere Twitter accounts te plaatsen en deze gelijk te verbinden met Facebook, LinkedIn en overige social media kanalen. Een groot voordeel van HoutSuite is dat één Twitter account door meerdere medewerkers binnen een bedrijf van content kan worden voorzien. Daarnaast biedt HootSuite analyse mogelijkheden, waardoor u inzicht krijgt in het effect van uw social media strategie.

Met HootSuite is het ook mogelijk om berichten vooruit in te plannen en naar verschillende social media kanalen te versturen op het gewenste tijdstip. Blik vooruit op de bedrijfsactiviteiten en plan de tweets vooraf. Ideaal als u op vakantie bent! U hoeft in de avonduren, indien noodzakelijk, alleen nog even tijd vrij te maken voor de social media care. Met HootSuite wordt niet alleen veel tijd bespaard, het biedt met de statistieken ook inzicht in het succes van uw social media campagne.

Neem voor meer informatie over het uitbesteden van social media contact op met Zeldenrust Marketing.

Tagged: , , , ,

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.