Annette Zeldenrust

De wereld verandert. Door de opkomst van internet en zoekmachines innoveert online marketing sneller dan ooit. Om de concurrentie voor te blijven, zullen bedrijven hierin mee moeten gaan. In de praktijk merk ik bij veel ondernemingen een gebrek aan tijd, mankracht en kennis om online marketingprocessen succesvol te volbrengen. In mijn optiek biedt het uitbesteden van online marketing hierbij de oplossing.

Zeldenrust Marketing helpt bedrijven met het realiseren van online marketingdoelen, van analyse tot advies en uitvoering. Ik zie marketing als een investering om een positieve return on investment (ROI) te behalen en niet als een kostenpost. Graag bouw ik aan duurzame relaties. Met klanten, maar ook met bedrijven waarmee ik mijn expertise kan delen en waar ik van kan leren. Plezier en resultaat in mijn werk staat voorop.


 

 

KERNWAARDEN

 

GEDREVEN

Annette Zeldenrust is de drijvende kracht achter Zeldenrust Marketing. Gedreven, enthousiast en ondernemend. Karaktereigenschappen die als rode draad door de onderneming lopen. 

INNOVATIEF

Innovatie houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste online marketing trends en ontwikkelingen. Vooruit denken in innovatieve en creatieve oplossingen. ..

DOELGERICHT

Online marketing kan het verschil maken tussen succesvol en niet succesvol zijn. Daarom leveren wij diensten die doeltreffend zijn en het gewenste resultaat behalen. 

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.