Zeldenrust Business Events

Hierbij willen wij u graag voorstellen aan zusterbedrijf Zeldenrust Business Events; onlangs opgericht vanuit de behoefte naar het organiseren van zakelijke evenementen, zodat bedrijven zichzelf beter op de kaart kunnen zetten. Om naamsbekendheid te verhogen, te profileren in de markt, omzet te realiseren etc. blijft een juiste vorm van online marketing cruciaal. Bewezen is dat een business event op locatie, in combinatie met marketing, bijdraagt aan het realiseren van deze doelstellingen.

Het succes zelf ervaren? Laat een nieuwjaarsborrel, thema event, relatiedag of ander evenement door Zeldenrust Business Events voor u organiseren. Informeer naar de tarieven via info@zeldenrustbusinessevents.nl.

Zeldenrust Marketing organiseerde zeer succesvolle business avond voor goede doel

Dinsdag 24 november jongstleden organiseerde Zeldenrust Marketing samen met drie andere Tielse ondernemers, Max van Blijdesteijn, Remco Klein Ovink en Geert Luth, een business avond bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Doel van deze avond was o.a. sponsoren werven voor de Scan Covery Tial (team 52) waar het goede doel Spieren voor Spieren aan is gekoppeld. Met een opkomst van circa 250 personen en een erg hoge opbrengst voor het goede doel is het event zeer succesvol te noemen. Het exacte bedrag wordt in de week voor Kerst bekend gemaakt, waarna tevens de cheque wordt overhandigd aan Spieren voor Spieren.
Lees meer

Hoofdsponsor ScanCoveryTrial Team 52

Zeldenrust Marketing is hoofdsponsor van één van de deelnemende teams aan de ScanCoveryTrial 2016. Dit is een autosportevenement in Scandinavië waarbij diverse teams in 8 dagen tijd ruim 6.500 kilometer afleggen onder barre omstandigheden. Wij steunen Team 52, dat wordt gevormd door Betuwse ondernemers Remco Klein Ovink en Geert Luth. Naast dit geweldige avontuur, rijden zij voor het goede doel Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

Lees meer

Uw online marketing uitbesteden?

Als ondernemer of marketing manager wilt u zoveel mogelijk relevante bezoekers op uw website hebben en dit uiteraard tegen een zo hoog mogelijk rendement. Meer bezoekers krijgen is één doel, maar uiteindelijk willen we meer conversie bereiken. Is er een verbetering mogelijk in het resultaat? Dan is het wellicht goed om uw online marketing uit te besteden.

Lees meer

Wat zijn uw goede voornemens?

Over een paar dagen gaan we weer knallend het nieuwe jaar in. Bijna iedereen in Nederland heeft goede voornemens. 80% stelt doelen voor het komende jaar. Stoppen met roken en afvallen zijn de meest voorkomende voornemens. Ook zakelijke voornemens worden gemaakt voor het nieuwe jaar.
Lees meer

Hoe succesvol is uw social media content?

Als social media een belangrijk onderdeel is van uw online marketingstrategie, dan plaatst u naar alle waarschijnlijk minimaal drie keer per week een bericht op social media. Deze berichten zijn kort, maar zorgen wel voor conversie. De content die geplaatst wordt is bepalend voor het succes op social media.

Om goed te presteren op social media is het belangrijk om het succes van de content te analyseren. Graag geef ik enkele tips, zodat u zelf kunt beoordelen of u op de juiste weg bent of dat u wellicht bepaalde punten kunt verbeteren.
Lees meer

20% december voordeel

In de december maand kunt u wellicht een extra digitale nieuwsbrief gebruiken. Wens uw relaties fijne feestdagen of stuur een uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel. Misschien dat u speciale december acties voor uw klanten heeft die u via social media onder de aandacht wilt brengen? Profiteer nu van ons december voordeel!
Lees meer

Meer leads met tweets

Content van klanten is king. Of u nu een nieuw product wilt promoten of een klantenbestand wilt uitbreiden, nieuwe contactgegevens zijn voor ieder bedrijf van grote waarde om business te laten groeien.

Hoe werft u nieuwe klanten via Twitter?
Wilt u Twitter effectief inzetten om klanten te werven, dan is het belangrijk dat uw Twitter bereik zich bevindt in de voor u belangrijke doelgroepen.
Lees meer

Hoe scoort u op online marketing?

Wilt u echt goed gevonden worden op Google? Zorg dan dat uw online marketing activiteiten optimaal zijn ingericht. In de praktijk blijken de online resultaten, na uitvoering van een gratis QuickScan, vaak teleurstellend te zijn. Graag deel ik enkele veel voorkomende conclusies met u.

Lees meer

Automatisch inplannen van tweets

In de maanden juli en augustus boeken veel mensen een zonnige vakantie naar het buitenland. Neemt u een laptop mee om regelmatig te kunnen tweeten? In principe overbodig, want mijn eigen Twitter accounts en de accounts die ik van klanten beheer, lopen tijdens mijn afwezigheid gewoon door. Het enige wat benodigd is: vooruitkijken en een social media client, zoals HootSuite.

Lees meer

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.