Zeldenrust Business Events

Hierbij willen wij u graag voorstellen aan zusterbedrijf Zeldenrust Business Events; onlangs opgericht vanuit de behoefte naar het organiseren van zakelijke evenementen, zodat bedrijven zichzelf beter op de kaart kunnen zetten. Om naamsbekendheid te verhogen, te profileren in de markt, omzet te realiseren etc. blijft een juiste vorm van online marketing cruciaal. Bewezen is dat een business event op locatie, in combinatie met marketing, bijdraagt aan het realiseren van deze doelstellingen.

Het succes zelf ervaren? Laat een nieuwjaarsborrel, thema event, relatiedag of ander evenement door Zeldenrust Business Events voor u organiseren. Informeer naar de tarieven via info@zeldenrustbusinessevents.nl.

Zeldenrust Marketing organiseerde zeer succesvolle business avond voor goede doel

Dinsdag 24 november jongstleden organiseerde Zeldenrust Marketing samen met drie andere Tielse ondernemers, Max van Blijdesteijn, Remco Klein Ovink en Geert Luth, een business avond bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Doel van deze avond was o.a. sponsoren werven voor de Scan Covery Tial (team 52) waar het goede doel Spieren voor Spieren aan is gekoppeld. Met een opkomst van circa 250 personen en een erg hoge opbrengst voor het goede doel is het event zeer succesvol te noemen. Het exacte bedrag wordt in de week voor Kerst bekend gemaakt, waarna tevens de cheque wordt overhandigd aan Spieren voor Spieren.
Lees meer

Hoofdsponsor ScanCoveryTrial Team 52

Zeldenrust Marketing is hoofdsponsor van één van de deelnemende teams aan de ScanCoveryTrial 2016. Dit is een autosportevenement in Scandinavië waarbij diverse teams in 8 dagen tijd ruim 6.500 kilometer afleggen onder barre omstandigheden. Wij steunen Team 52, dat wordt gevormd door Betuwse ondernemers Remco Klein Ovink en Geert Luth. Naast dit geweldige avontuur, rijden zij voor het goede doel Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

Lees meer

Uw online marketing uitbesteden?

Als ondernemer of marketing manager wilt u zoveel mogelijk relevante bezoekers op uw website hebben en dit uiteraard tegen een zo hoog mogelijk rendement. Meer bezoekers krijgen is één doel, maar uiteindelijk willen we meer conversie bereiken. Is er een verbetering mogelijk in het resultaat? Dan is het wellicht goed om uw online marketing uit te besteden.

Lees meer

Denken als Google

Wie op zoek is naar een product of dienst, gaat in 80% van de gevallen surfen op internet. Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, is voor veel bedrijven een cruciaal onderdeel geworden van de marketingstrategie. De online vindbaarheid wordt voor steeds meer bedrijven essentieel om directe omzetgroei te realiseren, meer leads te genereren of om de naamsbekendheid op een hoog niveau te behouden. Met kwalitatief goede content gaat u in de toekomst het verschil maken!
Lees meer

Matchen de Google zoekwoorden met waarop u gevonden wilt worden?

Mijn eerste adviesgesprekken beginnen vaak met de vraag: “Waarop wilt u in Google gevonden worden?” De klant noemt enkele zoektermen. Vervolgens raadpleeg ik de zoekwoordplanner en bekijk ik of men in Google daadwerkelijk zoekt naar de genoemde zoektermen. Al snel blijkt dat kleine verschillen in zoektermen het verschil maken.
Lees meer

Moet ik gaan linkbuilden?

Veel bedrijven vragen zich af: moet ik gaan linkbuilden? Het antwoord is: JA. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Linkbuilding staat voor het verkrijgen van inkomende links (backlinks) naar uw website. Hoe meer links naar uw website, hoe beter uw website door zoekmachines wordt gewaardeerd. Hierdoor wordt uw PageRank in Google hoger. Google geeft namelijk ‘stemmen’ voor uw webpagina op basis van het aantal inkomende links voor die pagina.

Lees meer

Wat zijn uw goede voornemens?

Over een paar dagen gaan we weer knallend het nieuwe jaar in. Bijna iedereen in Nederland heeft goede voornemens. 80% stelt doelen voor het komende jaar. Stoppen met roken en afvallen zijn de meest voorkomende voornemens. Ook zakelijke voornemens worden gemaakt voor het nieuwe jaar.
Lees meer

20% december voordeel

In de december maand kunt u wellicht een extra digitale nieuwsbrief gebruiken. Wens uw relaties fijne feestdagen of stuur een uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel. Misschien dat u speciale december acties voor uw klanten heeft die u via social media onder de aandacht wilt brengen? Profiteer nu van ons december voordeel!
Lees meer

CONTACT


Neem voor nadere informatie contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.